Zabal svoje dezerty do elegancie! Využi kód ELEGANCIA8 a získaj 8% zľavu na všetky naše krásne krabičky!
Poznáš našu sekciu NOVINKY? Vždy tam nájdeš niečo nové a zaujímavé!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.
Blíži sa deň detí! Pozri si našu výberovú ponuku a nájdi skvelú inšpiráciu na potešenie detičiek!
AKČNÉ CENY na VŠETKY FIXY na Yummy.sk! Nakreslite si sladké umenie za skvelé ceny!

Fruzelina les.ovocie 380g

Kód: 205004
3,70 € / ks 3,08 € bez DPH 9,74 € / 1 kg
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
22.5.2024
Možnosti doručenia
Termostabilná ovocná náplň z černíc, čučoriedok, jahôd, čiernych ríbezlí a višní, vhodná pre cukrársku výrobu a gastronómiu.

Detailné informácie

Podrobný popis

Termostabilná ovocná náplň z černíc, čučoriedok, jahôd, čiernych ríbezlí a višní, vhodná pre cukrársku výrobu a gastronómiu. #zloženie#FRUZELINA LES.OVOCIE 380GR. 1 KG Termostabilná ovocná náplň s obsahom lesného ovocia (60 %). Zloženie: lesné ovocie (černica, čučoriedka, jahoda, čierna ríbezľa, višňa) (60%), Voda, Cukor, modifikovaný škrob, Regulátor kyslosti - E330 Kyselina citrónová, Konzervačná látka - E202 Sorban draselný. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby/receptúry. Vhodná pre cukrársku výrobu a gastronómiu. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Chladený sklad - Teplota: + 2 °C až + 6 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 80 % až 95 % Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do konca: viď obal. Hmotnosť: 380 g. Výživové údaje na 100 g: Energia 379 kJ/89 kcal. Tuky <0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g. Sacharidy 20 g; z toho cukry 15 g. Vláknina 2,0 g. Bielkoviny 0,6 g. Soľ <0,01 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Náplne
Hmotnosť: 0.38 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: