Francúzske palacinky CALLEBAUT 2,5 kg
Kód: 341576Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Drť z originálnych francúzskych gauffres dentelles/pailleté feuilletine.
Jemná francúzska chrumkavosť
Táto krehká zmes drvených originálnych francúzskych „gaufres dentelles“ dodá vašim pralinám a giandujám neodolateľnú ľahkú chrumkavosť. Môžete ju skombinovať s temperovanou čokoládou a vytvoriť lahodný chrumkavý akcent v bonbónoch, pečive či dezertoch. Pailleté Feuilletine si pritom zachová svoju jemnú, krehkú štruktúru.
Skvelo sa hodí aj na posypanie mousse dezertov, zmrzliny a sladkostí servírovaných à la minute. Aby si však zachovala svoju chrumkavosť, neodporúča sa miešať ju do krémových, mliečnych ani tekutých základov, keďže absorbuje vlhkosť a môže stratiť svoju typickú krehkosť.
#zloženie#Francúzske palacinky CALLEBAUT 2,5 kg. Drť z originálnych francúzskych gauffres dentelles/pailleté feuilletine. Zloženie: PŠENIČNÁ múka; cukor; rastlinný tuk (repkový); MLEČNY tuk; LAKTÓZA; MLIEČNE bielkoviny; soľ; JAČMENNÝ sladový extrakt; emulgátor: lecitíny (E322); kypriaca látka: uhličitany sodné (E500ii). Alergény sú v zložení zvýraznené veľkým písmom. Môže obsahovať: SÓJOVÉ ZRNÁ A VÝROBKY Z NICH. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby, vhodná na použitie v cukrárskej výrobe (pralinky, gianduja, ako posyp alebo do náplní, zmrzlín a dezertov). Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70%. Skladujte v čistom a suchom prostredí Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 600 g. Výživové údaje na 100 g: Energia 1881kJ/450 kcal. Tuky 12 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 4 g. Sacharidy 79 g; z toho cukry 41 g. Vláknina 1,6 g. Bielkoviny 5,2 g. Soľ 0,94 g.#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | DEKOROVANIE |
---|---|
Hmotnosť: | 2.5 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.