Fond Jahoda, 2,5kg

Kód: 230007
35,90 € / balenie 29,92 € bez DPH 7,18 € / 1 kg
Skladom (>5 balenie)
Môžeme doručiť do:
26.11.2024
Možnosti doručenia
Termostabilný stabilizátor šľahačky s prírodnou arómou a kúskami ovocia - jahody. Vhodný na stuženie šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe.

Detailné informácie

Podrobný popis

Termostabilný stabilizátor šľahačky s prírodnou arómou a kúskami ovocia - jahody. Vhodný na stuženie šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe. #zloženie#FOND JAHODA 5 KG Stabilizátor šľahačky (mrazu a topeniu stabilný) s prírodnou arómou a kúskami jahôd. Zloženie: Cukor, Glukóza, Hovädzia želatína, granule z jahodovej šťavy (z 26,5 % jahodovej šťavy) (5%), Kyselina - E330 Kyselina citrónová, kúsky jahôd (z 10 % jahôd) (2%), Koncentrát z červenej repy, Prírodná aróma, Soľ. Môže obsahovať: GLUTÉN, VAJCIA, SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: 250 g Fond Jahoda, 200 ml voda (cca 20 °C), 1000 g nesladená vyšľahaná čerstvá šľahačka. Návod na prípravu: Fond Jahoda zmiešať s vodou. Hmotu postupne pridávať do vyšľahanej nesladenej čerstvej šľahačky. Okamžite použiť. . Vhodný na stuženie šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 5 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1642 kJ/387 kcal. Tuky <0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g. Sacharidy 87 g; z toho cukry 85 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny 8,1 g. Soľ 0,20 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Stužovače šľahačky
Hmotnosť: 2.5 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: