Zabal svoje dezerty do elegancie! Využi kód ELEGANCIA8 a získaj 8% zľavu na všetky naše krásne krabičky!
Poznáš našu sekciu NOVINKY? Vždy tam nájdeš niečo nové a zaujímavé!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.
Blíži sa deň detí! Pozri si našu výberovú ponuku a nájdi skvelú inšpiráciu na potešenie detičiek!
AKČNÉ CENY na VŠETKY FIXY na Yummy.sk! Nakreslite si sladké umenie za skvelé ceny!

Fond Čokoláda, 2,5kg

Kód: 230003
26,30 € / balenie 21,92 € bez DPH 5,26 € / 1 kg
Skladom (>5 balenie)
Môžeme doručiť do:
22.5.2024
Možnosti doručenia
Termostabilný stabilizátor šľahačky s príchuťou čokolády. Vhodný na stuženie šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe.

Detailné informácie

Podrobný popis

Termostabilný stabilizátor šľahačky s príchuťou čokolády. Vhodný na stuženie šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe. #zloženie#FOND ČOKO 5 KG Stabilizátor šľahačky (mrazu a topeniu stabilný) s prírodnou arómou (2x2,5 kg). Zloženie: Cukor, kakao so zníženým množstvom tuku (26%), Hovädzia želatína, Prírodná aróma, Soľ. Môže obsahovať: GLUTÉN, VAJCIA, MLIEKO. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Zmiešať 200 g Fond Čokoláda s 200 ml vody (cca 20 ˚C). Hmotu postupne pridávať do 1000 g vyšľahanej nesladenej čerstvej šľahačky. Okamžite použiť. . Vhodný na stuženie šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 5 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1596 kJ/377 kcal. Tuky 3,8 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 1,9 g. Sacharidy 66 g; z toho cukry 63 g. Vláknina 8,1 g. Bielkoviny 15 g. Soľ 0,59 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Stužovače šľahačky
Hmotnosť: 2.5 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: