FC zmes na Red Velvet cake Glutten Free 400g

Kód: 340463
4,60 € / ks 3,83 € bez DPH 11,50 € / 1 kg
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
10.12.2024
Možnosti doručenia

Dokonale sýta červená farba, textúra jemná ako zamat a ten jemný nádych čokoládovej chuti. To je to, čo robí skutočný americký Red Velvet Cake. Pôvodne v kombinácii s tvarohovou polevou, aby ešte viac vynikla červená farba. Milujeme to a myslíme si, že by to mal zvládnuť každý domáci pekár. Takže vezmi do rúk túto zmes FunCakes pre bezlepkovú tortu s červeným zamatom a do zmesi pridajte maslo a vajcia!
Zaujímavosťou je, že ho nemusíš nutne použiť na klasickú tortu red velvet, dá sa z nej vyrobiť aj cupcakes z červeného zamatu alebo torty red velvet!

Detailné informácie

Podrobný popis

Dokonale sýta červená farba, textúra jemná ako zamat a ten jemný nádych čokoládovej chuti. 
To je to, čo robí skutočný americký Red Velvet Cake. Pôvodne v kombinácii s tvarohovou polevou, aby ešte viac vynikla červená farba.
Milujeme to a myslíme si, že by to mal zvládnuť každý domáci pekár.
Takže vezmi do rúk túto zmes FunCakes pre bezlepkovú tortu s červeným zamatom a do zmesi pridajte maslo a vajcia!
Zaujímavosťou je, že ho nemusíš nutne použiť na klasickú tortu red velvet, dá sa z nej vyrobiť aj cupcakes z červeného zamatu
alebo torty red velvet!
Príprava: Rúru predhrejte na 170 °C (horkovzdušné dvierka 160 °C).
Prísady musia mať izbovú teplotu. 140 g (smotanového) masla vymiešame domäkka.
Pridajte 400 g mixu a 200 g vajec (4 ks) a miešajte na strednej rýchlosti 5 minút na hladké cesto.
Cesto vylejeme do vymasteného pekáča cca. Ø18-20 cm a koláč pečieme v strede rúry cca. 50 minút.
Tortu ihneď po upečení uvoľníme a necháme vychladnúť na tortovej mriežke.
 

#zloženie#FC ZMES NA RED VELVET CAKE GLUTTEN FREE 400G
Sypká zmes na prípravu gluten free Red Velvet. Zloženie: cukor, ryžová múka, škrob, zahusťovadlo: E420, emulgátor: E475, E471, kakaový prášok, ryžový škrob, kypriaca látka: E450, E120, E500, regulátor kyslosti: E575, zahusťovadlo: E412, E466, soľ, farbivo: E120. Môže obsahovať: VAJCIA, SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO, ORECHY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Rúru predhrejeme na 170°C (horkovzdušná rúra 160°C). Prísady musia mať izbovú teplotu. 140 g (smotanového) masla vymiešame domäkka. Pridať 400 g mixu a 200 g vajec (4 ks) a miešajte na strednej rýchlosti 5 minút na hladké cesto. Cesto vylejeme do vymasteného pekáča cca. Ø18-20 cm a koláč pečieme v strede rúry cca. 50 minút. Tortu ihneď po upečení uvoľníme a necháme vychladnúť na tortovej mriežke.. . Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladujte v chlade a na suchom mieste. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal.
Výživové údaje na 100 g: Energia 1559kJ 367kcal Tuky 1,2g z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1g Sacharidy 88g z toho cukry 44g Vláknina <0,5g Bielkoviny 2,4g Soľ <0,01g Hmotnosť: 400 g#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Múka a cukrárske zmesi
Hmotnosť: 0.4 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: