FC zmes na Piškótový korpus Gluten Free 500g

Kód: 151219
Novinka
Značka: FunCakes
4,70 € / ks 3,92 € bez DPH 9,40 € / 1 kg
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
26.11.2024
Možnosti doručenia

S touto zmesou jednoducho pripravíte nádherne ľahkú bezlepkovú piškótu, ktorá je ideálnym základom pre mnohé koláče.
Stačí pridať vajcia a vodu a upečiete dokonale rovnomerný a nadýchaný koláč. Koláč má už teraz lahodnú vanilkovú chuť, ale ak si želáte, môžete pridať citrónovú kôru alebo ochucovaciu pastu  na zvýraznenie chuti.

Detailné informácie

Podrobný popis

S touto zmesou jednoducho pripravíte nádherne ľahkú bezlepkovú piškótu, ktorá je ideálnym základom pre mnohé koláče.
Stačí pridať vajcia a vodu a upečiete dokonale rovnomerný a nadýchaný koláč. Koláč má už teraz lahodnú vanilkovú chuť, ale ak si želáte,
môžete pridať citrónovú kôru alebo ochucovaciu pastu  na zvýraznenie chuti.

Príprava: Predhrejte rúru na 175 °C. Prísady musia mať izbovú teplotu. Na jeden koláč s priemerom Ø20 cm zmiešajte v miske 250 g zmesi,
230 g vajec (4 ks) a 20 ml vody. Miešajte pri vysokých otáčkach 8-10 minút. Potom miešajte pri nízkych otáčkach ďalšie 2-3 minúty.
Cesto nalejte do vymastenej formy na pečenie (1/2 až 2/3 plnej). Koláč vložte do rúry a pečte 35 - 40 minút. Počas pečenia ho neotvárajte!
Koláč je hotový, keď je na dotyk pružný. Po upečení koláč ihneď uvoľnite a nechajte ho vychladnúť na mriežke.
#zloženie#

FC ZMES NA PIŠKÓTOVÝ KORPUS GLUTEN FREE 500G
Sypká zmes na Piškótový korpus Gluten Free. Zloženie: cukor; ryžová múka; škrob (kukuričný, zemiakový); sušené MLIEKO odtučnené; škrob (ryžový); kypriaca látka: E450, E500; emulgátor: E475, E471; soľ; zahusťovadlo: E412; farbivo: E160a. Môže obsahovať: VAJCIA, SÓJOVÉ BÔBY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Predhrejte rúru na 175 °C. Prísady musia mať izbovú teplotu. Na jeden koláč s priemerom Ø20 cm zmiešajte v miske 250 g zmesi, 230 g vajec (4 ks) a 20 ml vody. Miešajte pri vysokých otáčkach 8-10 minút. Potom miešajte pri nízkych otáčkach ďalšie 2-3 minúty. Cesto nalejte do vymastenej formy na pečenie (1/2 až 2/3 plnej). Koláč vložte do rúry a pečte 35 - 40 minút. Počas pečenia ho neotvárajte! Koláč je hotový, keď je na dotyk pružný. Po upečení koláč ihneď uvoľnite a nechajte ho vychladnúť na mriežke.. . Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladujte v chlade a na suchom mieste. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 1550 kJ/365 kcal
Tuky 0,7 g
z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g
Sacharidy 87 g
z toho cukry 36 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny 2,8 g
Soľ 0,90 g
Hmotnosť: 500 g

#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Múka a cukrárske zmesi
Hmotnosť: 0.5 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: