FC zmes na Perníky a medovníky 500g
Kód: 151218Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Klasický recept na pečenie, ktorý nás nikdy neomrzí: Perníky!
Keď si spomeniete na Vianoce, určite si predstavíte domáce perníky. Tieto lahodné korenené perníky podľa originálneho receptu si môžete jednoducho pripraviť sami. Stačí pridať vodu, vajce a maslo do zmesi od FunCakes.
Upečte si zábavný perníkový domček alebo tradičného perníkového panáčika na Vianoce
Príprava: Predhrejte rúru na 180 °C. Prísady musia mať izbovú teplotu. Z 500 g zmesi s 1 vajcom (50 g), 60 g masla a 60 ml vody vymiesime pevné cesto a necháme ho stuhnúť v chladničke aspoň 1 hodinu. Cesto vyvaľkajte na pomúčenej ploche (hrúbka 3 mm) a vykrajujte koláčiky. Sušienky pečieme v strednej časti rúry približne 12 minút do zlatista.
#zloženie#
FC ZMES NA PERNÍKY 500G
Sypká zmes na prípravu perníkov. Zloženie: PŠENIČNÁ múka; cukor; PŠENIČNÝ škrob; bylinky a korenie (zázvor, škorica); skaramelizovaný cukor; kypriaca látka: E500, E450. Môže obsahovať: VAJCIA, SÓJOVÉ BÔBY, VLČÍ BÔB. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Predhrejte rúru na 180 °C. Prísady musia mať izbovú teplotu. Z 500 g zmesi s 1 vajcom (50 g), 60 g masla a 60 ml vody vymiesime pevné cesto a necháme ho stuhnúť v chladničke aspoň 1 hodinu. Cesto vyvaľkajte na pomúčenej ploche (hrúbka 3 mm) a vykrajujte koláčiky. Sušienky pečieme v strednej časti rúry približne 12 minút do zlatista.. . Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladujte v chlade a na suchom mieste. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 1524 kJ/364 kcal
Tuky 0,7 g
z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g
Sacharidy 81 g
z toho cukry 38 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny 6,3 g
Soľ 0,50 g
Hmotnosť: 500 g
#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Múka a cukrárske zmesi |
---|---|
Hmotnosť: | 0.5 kg |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.