FC zmes na Fudge Brownie 500g
Kód: 151220Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Klasický recept na pečenie, ktorý nás nikdy neomrzí: Fudge Brownies!
Títo lahodní čokoládoví kamoši sa hodia ku všetkému a vďaka tejto zmesi na pečenie FunCakes sú hotové za pár minút.
Pridajte maslo, vajcia a vodu a krátko potom si vychutnajte bohatú čokoládovú chuť.
Pridajte nasekané orechy, hrozienka alebo čokoládové kúsky. Alebo čokoládovú polevu navrch!
S touto zmesou na pečenie jednoducho upečieš klasický koláčik. Do zmesi pridajte iba maslo a vajcia, aby si upiekli brownies
s bohatou čokoládovou príchuťou.
Táto tortová zmes je vhodná aj na pečenie čokoládovej torty alebo čokoládových muffinov.
Možnosti podávania: pridajte nasekané orechy, kúsky čokolády alebo čokoládovú polevu.
Skladujte pri izbovej teplote na suchom mieste, nevystavujte teplotným zmenám a zdrojom tepla.
Obsah: 500 g.
Príprava: Rúru predhrejeme na 160°C (horkovzdušná rúra na 140°C). Prísady musia mať izbovú teplotu. Zmiešajte 500 g zmesi a 250 g
rozpusteného masla. Pridajte 3 vajcia (150 g) a na nízkych otáčkach miešajte 5 minút na hladké cesto. V prípade potreby pridajte 125 g
nasekaných vlašských a/alebo lieskových orechov. Vymastený plech (20x20 cm) vyložte papierom na pečenie a naplňte cestom.
Koláčik pečte v strednej časti rúry 35 minút. Počas pečenia neotvárajte rúru! Fudge Brownie zostane vnútri mäkké a krémové.
Po upečení nechajte brownie vychladnúť a pred krájaním ho nechajte aspoň hodinu stuhnúť v chladničke.
#zloženie#
FC ZMES NA FUDGE BROWNIE 500G
Sypká zmes na prípravu Fudge Brownies. Zloženie: cukor; PŠENIČNÁ múka; kakaový prášok so zníženým obsahom tuku; prírodná aróma; soľ; emulgátor: E471 (palmový). Môže obsahovať: VAJCIA, SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO, VLČÍ BÔB. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Rúru predhrejeme na 160°C (horkovzdušná rúra na 140°C). Prísady musia mať izbovú teplotu. Zmiešajte 500 g zmesi a 250 g rozpusteného masla. Pridajte 3 vajcia (150 g) a na nízkych otáčkach miešajte 5 minút na hladké cesto. V prípade potreby pridajte 125 g nasekaných vlašských a/alebo lieskových orechov. Vymastený plech (20x20 cm) vyložte papierom na pečenie a naplňte cestom. Koláčik pečte v strednej časti rúry 35 minút. Počas pečenia neotvárajte rúru! Brownie zostane vnútri mäkké a krémové. Po upečení nechajte brownie vychladnúť a pred krájaním ho nechajte aspoň hodinu stuhnúť v chladničke.. v cukrárstve. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladujte v chlade a na suchom mieste. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 1593 kJ/380 kcal
Tuky 1,9 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 1,1 g
Sacharidy 82 g
z toho cukry 63 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny 5,2 g
Soľ 0,60 g
#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Múka a cukrárske zmesi |
---|---|
Hmotnosť: | 0.5 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.