FC zmes na Buttercream Gluten Free 500g
Kód: 151216Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Lahodný krémový krém Gluten free, vhodný na použitie ako tortová plnka a na polevu do košíčkov. Príprava: V miske zmiešajte 150 g zmesi so 100 ml vody. Nechajte ju 1 hodinu odpočívať. 180 g zmäknutého masla šľahajte 2 minúty pri stredných otáčkach. Do zmesi pridajte polovicu zmäknutého masla a miešajte, kým sa zmes úplne nevstrebe. Pridajte zvyšok masla a miešajte ďalších 5 minút pri vysokej rýchlosti. Skladujte pri izbovej teplote na suchom mieste, nevystavujte teplotným zmenám.
#zloženie#
FC ZMES NA BUTTERCREAM GLUTEN FREE 500G
Krém, vhodný na použitie ako náplň do koláčov.. Zloženie: cukor; škrob (kukuričný); dextróza; rastlinný olej (kokosový); glukózový sirup; MLIEČNA bielkovina; stabilizátor: E340; emulgátor: E472a, E471; modifikovaný škrob: E1414; sušené MLIEKO odtučnené; zahusťovadlo: E404; stabilizátor: E450; regulátor kyslosti: E339; aróma; regulátor kyslosti: E330. Môže obsahovať: VAJCIA. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: V miske zmiešajte 150 g zmesi so 100 ml vody. Nechajte ju 1 hodinu odpočívať. 180 g zmäknutého masla šľahajte 2 minúty pri stredných otáčkach. Do zmesi pridajte polovicu zmäknutého masla a miešajte, kým sa zmes úplne nevstrebe. Pridajte zvyšok masla a miešajte ďalších 5 minút pri vysokej rýchlosti.. . Skladovanie: Skladujte v chlade a suchu. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 1711 kJ/404 kcal
Tuky 3,0 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 2,9 g
Sacharidy 93 g
z toho cukry 85 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny 0,9 g
Soľ 0,30 g
Hmotnosť: 500 g
#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Múka a cukrárske zmesi |
---|---|
Hmotnosť: | 0.5 kg |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.