FC zmes na Buttercream 1kg

Kód: 155500
6,90 € / ks 5,75 € bez DPH 6,90 € / 1 kg
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
26.11.2024
Možnosti doručenia

Lahodný krémový krém, vhodný na použitie ako tortová plnka a na polevu do košíčkov.

Detailné informácie

Podrobný popis

Lahodný krémový krém, vhodný na použitie ako tortová plnka a na polevu do košíčkov.

 

Príprava: Suroviny musia mať izbovú teplotu. Na jednu porciu: do 125 g zmesi pridáme 125 ml vody a metličkou prešľaháme.

Potom nechajte zmes odpočívať pri izbovej teplote najmenej jednu hodinu. 150 g masla vyšľahajte cca. 5 minút do krémova.

Pred pridaním ďalšej časti pridajte časť zmesi k maslu a šľahajte, kým sa zmes úplne nevstrebá.

Po pridaní celej zmesi vyšľahajte hladký krémový krém (asi 10 minút). Jedna porcia maslového krému postačí na

naplnenie a zakrytie jedného 20 cm koláča alebo na polevu cca. 12 košíčkov

#zloženie#FC ZMES NA BUTTERCREAM 1KG Krém, vhodný na použitie ako náplň do koláčov.. Zloženie: cukor, modifikovaný škrob: E1422, MLIEČNA srvátka, dextróza (PŠENIČNÁ), glukózový sirup (sušený), želírujúca látka: E339, E450, E516, E401, emulgátor: E435, zahusťovadlo E415, aróma (MLIEKO), soľ. Môže obsahovať: VAJCIA, SÓJOVÉ BÔBY, VLČÍ BÔB. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Na 125g zmesi pridáme 125ml vody, vyšľaháma a necháme zmes pri izbovej teplote aspoň 1h. Následne vyšľaháme 150g masla pridáme odstátu zmes a šľaháme až do krémovej konzistencie.. . Skladovanie: Skladujte v chlade a suchu. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 1 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1639 kJ/391 kcal. Tuky <0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 0,3 g. Sacharidy 95 g; z toho cukry 80 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny 0,9 g. Soľ 0,80 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Múka a cukrárske zmesi
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: