FC Velvet sprej Dark Choco (tmavá čokoláda) 100ml
Kód: 521429Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Tento sprej ti umožní jednoducho a efektívne zdobiť svoje dezerty jemným povrchom s bohatou čokoládovou chuťou. S touto lahodnou pochúťkou môžeš svoje torty, cupcakes, alebo iné sladké kreácie okamžite oživiť a dodať im luxusný vzhľad.
Sprej je jednoduchý na použitie - len stačí potrebnú plochu navlhčiť a nastriekať tenkou vrstvou tohto špeciálneho spreja, a môžeš sa tešiť na bohatú čokoládovú polevu, ktorá bude pôsobiť profesionálne. Jeho tmavá čokoládová farba prinesie do tvojich dezertov jemný, ale výrazný akcent, ktorý určite poteší nielen tvoje oči, ale aj chuťové poháriky tvojich hostí.
Tento sprej je ideálny nielen pre domáce použitie, ale aj pre profesionálnych cukrárov, ktorí dbajú na každý detail pri vytváraní dokonalých dezertov. S jeho pomocou môžeš ľahko dosiahnuť profesionálny vzhľad a štýlové zdobenie svojich sladkých kreácií.
#zloženie#
FC VELVET SPREJ 100ML DARK CHOCO (TMAVÁ ČOKOLÁDA)
Farba v spreji. Zloženie: kakaové maslo, farbivo: E172, E120, E133, hnací plyn: E943a, E943b, E944 . Môže obsahovať: SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO, OXID SIRIČITÝ A SIRIČITANY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Pred použitím pretrepte a plechovku zohrejte v teplej vode pri teplote 25-35°C. Homogénnu vrstvu nastriekajte na mrazené dezerty zo vzdialenosti 20-25cm. Po použití vyčistite trysku teplou vodou. Maximálne použitie: 7g/kg.. . Chráňte pred slnečným žiarením. Nevystavujte teplote vyššej ako 50°C Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 3092 kJ
739 kcal
Tuky 82 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 50 g
Sacharidy <0,5 g
z toho cukry <0,5 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny 1,1 g
Soľ 0,20 g
#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Velvet spreje |
---|---|
Hmotnosť: | 0.1 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.