SC 24 karátové zlaté listy 4 ks

Kód: 341097
25,32 € / ks 21,10 € bez DPH 6,33 € / 1 ks
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
26.11.2024
Možnosti doručenia

Tieto zlaté karátové listy (4ks) sú dokonalým spôsobom, ako ozdobiť svoje dezerty a dodať im luxusný vzhľad. Môžeš s nimi svoje koláče, torty a cupcakes premeniť na majstrovské diela. 

Detailné informácie

Podrobný popis

Skvostný produkt - FC SC 24 karátové zlaté listy (4 ks) sú viac ako len ozdobou, sú symbolom luxusu a exkluzivity. S ich jemným zlatým leskom môžeš svoje koláče, torty a cupcakes premeniť na majstrovské diela, ktoré zaručene ohromia každého.

Táto sada obsahuje 4 listy 24 karátového zlata, ktoré sú bezchybné a vyrobené s maximálnou starostlivosťou. Zlaté listy sú vyrobené z čistého zlata a sú bez chuti ani vône, čo zabezpečuje, že neovplyvnia chuť tvojich dezertov. Sú jednoduché na použitie a môžeš ich aplikovať na rôzne povrchy, vrátane čokolády, marcipánu, alebo dokonca aj na nápoje.

Dopraj si možnosť vytvoriť dezerty, ktoré budú vyzerať a chutiť neskutočne. S touto zlatou dekoráciou budeš mať ľahko prekrásne ozdobené koláče a torty, ktoré budú potešením pre oči aj chuťové bunky. Nechaj svoju kreativitu rozkvitnúť a vytvor si dezerty, ktoré budú zlatým štandardom elegancie a vkusu.

 
 

#zloženie#

341097
FC SC 24 KARÁTOVÉ ZLATÉ LISTY 4KS
Jedlé zlato plátky 4 ks (38 x 38 mm.) 24 karátové. Zloženie: Farbivo - E175 Zlato. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Na zdobenie koláčov, zákuskov a tort.. . Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Skladovať v suchu, bez priameho slnečného žiarenia, mimo cudzích pachov. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 0 kJ
0 kcal
Tuky <0,5 g
z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g
Sacharidy <0,5 g
z toho cukry <0,5 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny <0,5 g
Soľ <0,01 g

#zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: