FC sada vianočných fondánov 5 x100g
Kód: 330410Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Fondant v krásnom farebnom odtieni, učený na poťahovanie a jednoduché modelácie. Nezabudni ho pri vaľkaní podsypávať škrobom.
Vďaka svojej jemnej štruktúre a tvárnosti je mimoriadne flexibilný, hladký a ľahko použiteľný a zároveň je pomerne jemný a po spracovaní úplne stvrdne. Vďaka saténovej povrchovej úprave je vhodný na dokonalé dotvorenie koláčov a vytváranie ostrých rohov. S Funcakes Fondánom môžete ľahko modelovať a vytvárať najrôznejšie tvary a vzory. Je vhodný pre každého nadšenca pečenia, od začiatočníka po profesionála.
Na pokrytie okrúhleho koláča s priemerom 20cm potrebuješ približne 500g fondánu. Najlepšie výsledky dosiahneš, ak použiješ nasledujúce spracovanie:
Nechaj fondán zohriať na izbovú teplotu, potom pevne premiesiš, kým nebude hladký a elastický. Pracovnú plochu posyp troškou krupicového cukru a fondán vyvaľkaj valčekom na rovnomerne guľatý tvar (hrúbka 2 - 3 mm).
#zloženie#
FC SADA VIANOČNÝCH FONDÁNOV 5 X100G
Fondant. Zloženie: cukor (79 %); rastlinný tuk (palmo-jadrový, palmový); glukózový sirup; voda; zvlhčovadlo: E422; emulgátor: E471; zahusťovadlo: E415, E466; konzervačná látka: E200; kyselina: E330; prírodná aróma; farbivo: E102, E129, E133, E153.. Farbivá E102, E129 môžu mať nepriaznivé účinky na činnosť a pozornosť detí. Môže obsahovať: ORECHY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: fondant je potrebné poriadne premiesiť a rozváľať za použitia práškového cukru. v cukrárskej výrobe. Skladovanie: Teplota: min. 15.0°C, max. 20.0°C. Skladujte v suchu a tme. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g: Energia 1692 kJ/400 kcal; Tuky 6,7 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 4,6 g; Sacharidy 86 g, z toho cukry 83 g; Bielkoviny <0,5 g; Soľ 0,10 g. Hmotnosť: 100 g
#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | HMOTY |
---|---|
Hmotnosť: | 0.1 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.