FC práškový cukor Gluten Free 500g

Kód: 151215
Novinka
Značka: FunCakes
2,80 € / ks 2,33 € bez DPH 3,11 € / 1 kg
Skladom (1 ks)
Môžeme doručiť do:
25.10.2024
Možnosti doručenia

Bezlepkový práškový cukor je vyrobený z jemného práškového cukru v cukrárskej kvalite! Ideálny na prípravu kráľovskej polevy alebo maslového krému. Ak posypete pracovnú plochu trochou práškového cukru, môžete ľahko rozvaľkať marcipán alebo fondán. Práškový cukor môžete tiež použiť na bábovky, palacinky, vafle alebo iné lahodné pochúťky. Dodáva sladkosť a zvýrazňuje chuť všetkých vašich pečených pochúťok! Pre dosiahnutie najlepšieho výsledku: pred použitím preosejte!

Detailné informácie

Podrobný popis

Bezlepkový práškový cukor je vyrobený z jemného práškového cukru v cukrárskej kvalite! Ideálny na prípravu kráľovskej polevy alebo maslového krému. Ak posypete pracovnú plochu trochou práškového cukru, môžete ľahko rozvaľkať marcipán alebo fondán. Práškový cukor môžete tiež použiť na bábovky, palacinky, vafle alebo iné lahodné pochúťky. Dodáva sladkosť a zvýrazňuje chuť všetkých vašich pečených pochúťok! Pre dosiahnutie najlepšieho výsledku: pred použitím preosejte!

#zloženie#

FC PRÁŠKOVÝ CUKOR GLUTEN FREE 500G
Práškový cukor Gluten Free. Zloženie: cukor (97%); škrob (kukuričný). Môže obsahovať: VAJCIA, MLIEKO. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Podľa potreby/receptúry. Dekorovanie koláčov. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladujte v chlade a na suchom mieste. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 1700 kJ/400 kcal
Tuky <0,5 g
z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g
Sacharidy 100 g
z toho cukry 97 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny <0,5 g
Soľ <0,01 g

#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Múka a cukrárske zmesi
Hmotnosť: 0.5 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: