FC pivonka z jedlého papiera 7ks

Kód: 341263
Novinka
Značka: FunCakes
3,70 € / ks 3,08 € bez DPH 0,53 € / 1 ks
Skladom (4 ks)
Môžeme doručiť do:
20.9.2024
Možnosti doručenia

Nechaj rozkvitnúť dezerty s kvetmi z jedlého papiera od FunCakes! Pivonky z jedlého papiera dodajú tvojim dezertom pôsobivý vzhľad bez námahy. Sú vyrobené prevažne zo škrobu, vďaka čomu sú pevné. 

Detailné informácie

Podrobný popis

Nechaj rozkvitnúť dezerty s kvetmi z jedlého papiera od FunCakes!

Kvietky sú vyrobené prevažne zo škrobu, vďaka čomu sú pevné. Pivonky z jedlého papiera dodajú tvojim dezertom pôsobivý vzhľad bez námahy. Môžete ich natrieť potravinárskym lepidlom, aby ste ich prilepili na tortu alebo zákusok. Balenie obsahuje 7 kusov.

Výhody dekorácií z jedlého papiera:

  • Vylepšenie vzhľadu: Dekorácie z jedlého papiera dodajú dezertom profesionálny a elegantný vzhľad.
  • Jednoduchosť použitia: Jednoduché a pohodlné na použitie. Stačí ich len umiestniť na dezert. Aby dekorácia zostala na mieste, môžeš použiť jedlé lepidlo.
  • Všestrannosť: Môžeš ich použiť na akýkoľvek dezert.
  • Nízka cena: Pomerne lacný spôsob, ako efektívne ozdobiť dezerty.


#zloženie#

 FC pivonka z jedlého papiera 7ks
Dekorácia z jedlého papiera. Zloženie: Škrob (kukuričný); voda; farbivo: E110, E129, E102, E122, E133 .E110, E129, E102, E122 môžu mať nepriaznivé účinky na činnosť a pozornosť detí. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Podlľa potreby / receptúry. Na zdobenie koláčov, zákuskov a tort.. Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C.   Skladovanie po otvorení: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C.  Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal.

Výživové údaje na 100 g:
Energia 1426 kJ/355 kcal
Tuky <0,5 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 88 g
z toho cukry 1,1 g
Vláknina 0 g
Bielkoviny <0,5 g
Soľ 0 g

#zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: