FC ochucovacia pasta Rakytník 100g

Kód: 511019
Novinka
Značka: FunCakes
6,20 € / ks 5,17 € bez DPH 62 € / 1 kg
Skladom (2 ks)
Môžeme doručiť do:
26.11.2024
Možnosti doručenia

Prírodná ochucovacia pasta FunCakes rakytník 100 g dodá vašim dezertom osviežujúcu ovocnú chuť rakytníka s nádychom jesene. Perfektná na dochucovanie krémov, cesta a náplní pre jesenné sladké dobroty. Piškóte dodá výbornu chuť a pečieme ju na max 200°C.

Detailné informácie

Podrobný popis

FunCakes ochucovacia pasta rakytník 100 g je perfektná na dodanie výraznej ovocnej chuti rakytníka vašim sladkým výtvorom. Táto prírodná pasta je ideálna na dochucovanie krémov, tortových plniek, zmrzlín, cesta alebo ganache. Stačí pridať malé množstvo, aby ste dosiahli výraznú chuť. Pasta je vhodná pre profesionálnu aj domácu kuchyňu a môže sa používať v kombinácii s ďalšími príchuťami. Vyrobené z kvalitných ingrediencií a bez umelých farbív. Piškóte dodá výbornu chuť a pečieme ju na max 200°C.

Vaše chute sa líšia, a to nie len od jednej osoby k druhej, ale aj na základe počasia, ročného obdobia alebo nálady. Nebojte sa preto siahnuť po našich ochucovacích pastách. 

Koľko ochucovacej pasty treba pridať?

Odporúčané dávkovanie je 30g pasty na 500g smotany alebo cesta. Avšak neprestávajte ochutnávať. Chuť, ktorá sa pre jedného človeka javí ako silná, môže prísť inému jemná či dokonca slabá. Nezabúdajte však, že ochucovacie pasty treba pridávať postupne a cestá či krémy je potrebné chutnať.

Pridávanie ochucovacej pasty do cesta

Pri príprave cesta je potrebné myslieť na to, že pri teplotách nad 200°C môže byť vplyvom tepla chuť pasty oslabená a preto sa neodporúčam cesto piecť na vyššej teplote.

#zloženie#

FC OCHUCOVACIA PASTA RAKYTNÍK 100G
Ochucovacia pasta. Zloženie: glukózový sirup; rakytník (24 %); cukor; koncentrát (citrón); paprikový extrakt; pomarančový olej; zahusťovadlo: E406; extrakt z požltu farbiarskeho; zahusťovadlo: E440. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Použitie na ochutenie maslových krémov, zmrzlín a rôznych náplní.. V cukrárstve. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 1139 kJ/269 kcal
Tuky 1,2 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0,5 g
Sacharidy 60 g
z toho cukry 29 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny 0,6 g
Soľ <0,01 g

#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Ochucovacie pasty
Hmotnosť: 0.1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: