FC ochucovacia pasta Crème Brûlée 100g
Kód: 511023Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Ochucovacia pasta s príchuťou. Pridáš ju do krému, korpusu alebo zmrliny. Odporúčané dávkovanie je jednoduché a to podľa chuti! Piškóte dodá výbornu chuť a pečieme ju na max 200°C.
Vaše chute sa líšia, a to nie len od jednej osoby k druhej, ale aj na základe počasia, ročného obdobia alebo nálady. Nebojte sa preto siahnuť po našich ochucovacích pastách.
Koľko ochucovacej pasty treba pridať?
Odporúčané dávkovanie je 30g pasty na 500g smotany alebo cesta. Avšak neprestávajte ochutnávať. Chuť, ktorá sa pre jedného človeka javí ako silná, môže prísť inému jemná či dokonca slabá. Nezabúdajte však, že ochucovacie pasty treba pridávať postupne a cestá či krémy je potrebné chutnať.
Pridávanie ochucovacej pasty do cesta
Pri príprave cesta je potrebné myslieť na to, že pri teplotách nad 200°C môže byť vplyvom tepla chuť pasty oslabená a preto sa neodporúčam cesto piecť na vyššej teplote.
#zloženie#
FC OCHUCOVACIA PASTA CRÈME BRÛLÉE 100G
Ochucovacia pasta. Zloženie: glukózový sirup; sladené kondenzované MLIEKO; cukor; ochutená pasta; farbivo: E150a, E160a. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Použitie na ochutenie maslových krémov, zmrzlín a rôznych náplní. Odporúčaná dávka: 15g na 500g.. V cukrárstve. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 1264 kJ/302 kcal
Tuky 2,1 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 1,5 g
Sacharidy 68 g
z toho cukry 50 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny 1,7 g
Soľ 0,20 g
#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Ochucovacie pasty |
---|---|
Hmotnosť: | 0.1 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.