Zabal svoje dezerty do elegancie! Využi kód ELEGANCIA8 a získaj 8% zľavu na všetky naše krásne krabičky!
Poznáš našu sekciu NOVINKY? Vždy tam nájdeš niečo nové a zaujímavé!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.
Blíži sa deň detí! Pozri si našu výberovú ponuku a nájdi skvelú inšpiráciu na potešenie detičiek!
AKČNÉ CENY na VŠETKY FIXY na Yummy.sk! Nakreslite si sladké umenie za skvelé ceny!

FC Glazúra 325g

Kód: 340426
4,10 € / ks 3,42 € bez DPH 1,26 € / 100 g
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
22.5.2024
Možnosti doručenia

Mirror glazúra vhodná pre dezerty a torty. Mirror polevu už máš hotovú, stačí ju len ohriať a poliať mrazené dezerty alebo torty. Dosiahni luxusný vzhľad aj doma!

Detailné informácie

Podrobný popis

Mirror glazúra vhodná pre dezerty a torty. Mirror polevu už máš hotovú, stačí ju len ohriať a poliať mrazené dezerty alebo torty. Dosiahni luxusný vzhľad aj doma! #zloženie#340426
FC MIRROR GLAZÚRA 325G
Cukrový jedlý posyp. Zloženie: voda, cukor, glukózový sirup, želírujúca látka : E440, E415, E407, regulátory kyslosti: E575, E331, E509, konzervačná látka: E202, aróma. Môže obsahovať: GLUTÉN, ARAŠIDY, ORECHY, OXID SIRIČITÝ A SIRIČITANY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Na zdobenie koláčov, zákuskov a tort.. . Skladovanie: Teplota: min. 15.0°C, max. 22.0°C. Skladujte v suchu. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal.
Výživové údaje na 100 g:
Energia 481 kJ
113 kcal
Tuky <0,5 g
z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g
Sacharidy 28 g
z toho cukry 28 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny <0,5 g
Soľ 0,30 g
Hmotnosť: 325 g#zloženie#

 

 

Dodatočné parametre

Kategória: Glazúry
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: