FC fondant 5x100g Sada modrých farieb
Kód: 340035Súvisiaci tovar
Podrobný popis
FunCakes fondanty zo sady modrých farieb sú jemné a pružné a majú krásnu sýtu farbu a lahodnú chuť. Každý fondant je mäkký, pružný a po spracovaní úplne stvrdne. Vďaka svojej veľkej odolnosti je vhodný pre začiatočníkov aj profesionálov. Môžeš ho použiť na vytváranie detailov či poťahov na elegantných tortách.
Stačí pridať jednu plnú čajovú lyžičku prášku FC Isomalt k 250g cukrového fondantu a prípadne trochu vody. Pred použitím dobre premiešaj a vyvaľkaj na tenkej vrstve práškového cukru.
S FunCakes fondantom môžeš experimentovať a vytvárať nekonečné množstvo textúr a tvarov na svojich cukrárskych výtvoroch. Tvoje výtvory sa tak stanú stredobodom pozornosti na každej oslave!
Na pokrytie okrúhleho koláča s priemerom 20cm potrebuješ približne 500g fondantu. Najlepšie výsledky dosiahneš, ak použiješ nasledujúce spracovanie:
Nechaj fondán zohriať na izbovú teplotu, potom pevne premiesiš, kým nebude hladký a elastický. Pracovnú plochu posyp troškou krupicového cukru a fondán vyvaľkaj valčekom na rovnomerne guľatý tvar (hrúbka 2 - 3 mm)
#zloženie#FC FONDANT 5X100 G SADA MODRÝCH FARIEB Fondant . Zloženie: cukor (79 %), rastlinný tuk (palmo-jadrový, palmový), glukózový sirup, voda, zvlhčovadlo: E422, zahusťovadlo: E415, E466, emulgátor: E471, konzervačná látka: E200, kyselina: E330, prírodná aróma, farbivo: E122, E129, E133, E153. Farbivá E122 a E129 môžu mať nepriaznivé účinky na činnosť a pozornosť detí. Môže obsahovať: ORECHY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Výrobca: NewCakes BV, AX Wormer Bruynvisweg 3, 1531 Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: . v cukrárskej výrobe na poťahovanie a modelovanie cukrárskych výrobkov. Skladovanie: Teplota: min. 15.0°C, max. 20.0°C. Skladovať v suchu a tme. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 500 g. #zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | HMOTY |
---|---|
Hmotnosť: | 0.1 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.