FC fondant 1kg Sea Blue (modrá)
Kód: 301331Súvisiaci tovar
Podrobný popis
FunCakes fondant Sea Blue je jemný a pružný cukrový fondant s krásnou modrou farbou a lahodnou chuťou. Je mäkký, pružný a po spracovaní úplne stvrdne. Vďaka svojej veľkej odolnosti je vhodný pre začiatočníkov aj profesionálov. Môžeš ho použiť na vytváranie detailov či poťahov na elegantných tortách.
Stačí pridať jednu plnú čajovú lyžičku prášku FC Isomalt k 250g cukrového fondantu a prípadne trochu vody. Pred použitím dobre premiešaj a vyvaľkaj na tenkej vrstve práškového cukru.
S FunCakes fondantom môžeš experimentovať a vytvárať nekonečné množstvo textúr a tvarov na svojich cukrárskych výtvoroch. Tvoje výtvory sa tak stanú stredobodom pozornosti na každej oslave!
Na pokrytie okrúhleho koláča s priemerom 20cm potrebuješ približne 500g fondantu. Najlepšie výsledky dosiahneš, ak použiješ nasledujúce spracovanie:
Nechaj fondán zohriať na izbovú teplotu, potom pevne premiesiš, kým nebude hladký a elastický. Pracovnú plochu posyp troškou krupicového cukru a fondán vyvaľkaj valčekom na rovnomerne guľatý tvar (hrúbka 2 - 3 mm)
#zloženie#FC FONDANT 1KG SEA BLUE (MODRÁ) Fondant. Zloženie: cukor (80 %); glukózový sirup; rastlinný tuk (palmo-jadrový, palmový); voda; zvlhčovadlo: E422; zahusťovadlo: E415, E466; konzervačná látka: E200; kyselina: E330; prírodná aróma; farbivo: E133. . Môže obsahovať: ORECHY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: fondant je potrebné poriadne premiesiť a rozváľať za použitia práškového cukru. v cukrárskej výrobe. Skladovanie: Teplota: min. 15.0°C, max. 20.0°C. Skladujte v suchu a tme. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 1 kg. #zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | HMOTY |
---|---|
Hmotnosť: | 1 kg |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.