Zabal svoje dezerty do elegancie! Využi kód ELEGANCIA8 a získaj 8% zľavu na všetky naše krásne krabičky!
Poznáš našu sekciu NOVINKY? Vždy tam nájdeš niečo nové a zaujímavé!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.
Blíži sa deň detí! Pozri si našu výberovú ponuku a nájdi skvelú inšpiráciu na potešenie detičiek!
AKČNÉ CENY na VŠETKY FIXY na Yummy.sk! Nakreslite si sladké umenie za skvelé ceny!

F Toping jahoda 9404049, 950g

Kód: 302202
Akcia Novinka
Značka: FABBRI
8,70 € / ks 7,25 € bez DPH 9,16 € / 1 kg
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
22.5.2024
Možnosti doručenia

Toping - výborný na dekorovanie zmrzliny, dezertov, pohárov ale aj tort. Jednoduchá aplikácia vďake praktickému baleniu

Detailné informácie

Podrobný popis

Toping - výborný na dekorovanie zmrzliny, dezertov, pohárov ale aj tort. Jednoduchá aplikácia vďake praktickému baleniu #zloženie#F TOPING JAHODA 9404049_950G 1 KUS Toping s jahodovou príchuťou. Zloženie: F Toping jahoda (glukózový sirup; cukor; jahody 10%; voda; koncentrát (mrkva, čierne ríbezle, jablko); regulátor kyslosti: E330; stabilizátor: E440; arómy; regulátor kyslosti: E331). Krajina pôvodu základnej zložky: Jahody - EÚ a mimo EÚ Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby/receptúry. Vhodné pre zdobenie a ochucovanie dezertov, nápojov, zmrzlín.. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovať pri izbovej teplote. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 950 g. Výživové údaje na 100 g: Energia 1769 kJ/416 kcal. Tuky <0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g. Sacharidy 103 g; z toho cukry 85 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny <0,5 g. Soľ 0,14 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Topingy
Hmotnosť: 0.95 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: