Fabbri Základ na domácu zmrzlinu
Kód: 600231Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Po vyšľahaní so smotanou alebo s mliekom vznikne veľmi krémový a kompaktný krém vhodný ako základ pre nanuky. Jedlá želatína obsiahnutá v receptúre umožňuje predĺžiť čas spracovávania (počas procesu poťahovania) a obmedzuje topenie sa samotnej zmrzliny.
Možnosť spracovania aj pomocou mixéru alebo stroju na zmrzlinu, tzv. batch freezer.
#zloženie#
600231 F BASE FOR STICKS
Koncentrát vo forme prášku, určený na výrobu nanukov.. Zloženie: cukor; rastlinný olej (palmový ; glukózový sirup; dextróza; MLIEČNE bielkoviny; emulgátory: mono- a diglyceridy mastných kyselín (E471), estery mono- a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou octovou (E472a), propán-1,2-diolové estery mastných kyselín (E477); škrob (kukuričný); želatína; stabilizátory: karobová guma (E410), xantánová guma (E415); arómy. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Výrobca: FABBRI 1905 S.p.A., Bologna Via Emilia Ponente 276, 40132 Taliansko. Návod na použitie / dávkovanie: S planetárnym mixérom: 300 g zmesi + 1 l krému na 4 °C. S dávkovou mrazničkou: 400 g zmesi + 1 l mlieka.. Vhodné pre výrobu nanukov, v potravinárskom priemysle.. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 2126 kJ
507 kcal
Tuky 23 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 20 g
Sacharidy 71 g
z toho cukry 57 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny 4,2 g
Soľ 0,17 g
Hmotnosť: 1 kg
#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Zmrzlina |
---|---|
Hmotnosť: | 3.8 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.