Zabal svoje dezerty do elegancie! Využi kód ELEGANCIA8 a získaj 8% zľavu na všetky naše krásne krabičky!
Poznáš našu sekciu NOVINKY? Vždy tam nájdeš niečo nové a zaujímavé!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.
Blíži sa deň detí! Pozri si našu výberovú ponuku a nájdi skvelú inšpiráciu na potešenie detičiek!
AKČNÉ CENY na VŠETKY FIXY na Yummy.sk! Nakreslite si sladké umenie za skvelé ceny!

Glazúra biela Dekorgel 3 kg

Kód: 321006
22,40 € / ks 18,67 € bez DPH 7,47 € / 1 kg
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
22.5.2024
Možnosti doručenia
Hotová glazúra bielej farby vhodná na priame dekoratívne použitie v cukráskej výrobe.

Detailné informácie

Podrobný popis

Hotová glazúra bielej farby vhodná na priame dekoratívne použitie v cukráskej výrobe. #zloženie# DEKORGEL BIELY 3 KG 1 KUS Hotová glazúra. Zloženie: glukózový sirup (obsahuje SIRIČITANY), Voda, Želírujúce látky: E440ii, E401, E407, E415, Kyselina - E330 Kyselina citrónová, Farbivo - E171 Oxid titaničitý, Regulátory kyslosti: E331iii, E341iii, Konzervačná látka - E202 Sorban draselný, stužovadlo - E508 chlorid draselný , Prírodná aróma. Môže obsahovať: VAJCIA, SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby/receptúry. Vhodná na priame dekoratívne účely na cukrárske výrobky. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 3 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1079 kJ/254 kcal. Tuky <0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g. Sacharidy 63 g; z toho cukry 48 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny <0,5 g. Soľ 0,20 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Glazúry
Hmotnosť: 3 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: