Zabal svoje dezerty do elegancie! Využi kód ELEGANCIA8 a získaj 8% zľavu na všetky naše krásne krabičky!
Poznáš našu sekciu NOVINKY? Vždy tam nájdeš niečo nové a zaujímavé!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.
Blíži sa deň detí! Pozri si našu výberovú ponuku a nájdi skvelú inšpiráciu na potešenie detičiek!
AKČNÉ CENY na VŠETKY FIXY na Yummy.sk! Nakreslite si sladké umenie za skvelé ceny!

Cukor dekoračný hrubý-R, 5kg

Kód: 021028
10,10 € / balenie 8,42 € bez DPH 2,02 € / 1 kg
Skladom (>5 balenie)
Môžeme doručiť do:
22.5.2024
Možnosti doručenia
Dekoračný cukor granulovaný, určený do pekárskych výrobkov, na pekárske výrobky pred pečením a na dekoráciu cukrárskych výrobkov.

Detailné informácie

Podrobný popis

Dekoračný cukor granulovaný, určený do pekárskych výrobkov, na pekárske výrobky pred pečením a na dekoráciu cukrárskych výrobkov. #zloženie#CUKOR DEKORAČNÝ HRUBÝ Dekoračný cukor granulovaný. Zloženie: Cukor. krajina pôvodu suroviny: Belgicko Môže obsahovať: GLUTÉN, VAJCIA, ARAŠIDY, SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO, ORECHY, SEZAMOVÉ SEMENO, OXID SIRIČITÝ A SIRIČITANY, VLČÍ BÔB. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby/receptúry. Vhodný do pekárskych výrobkov, na pekárske výrobky pred pečením a na dekoráciu cukrárskych výrobkov. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Hmotnosť: 5 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1700 kJ/400 kcal. Tuky <0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g. Sacharidy 100 g; z toho cukry 100 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny <0,5 g. Soľ <0,01 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Cukor
Hmotnosť: 5 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: