Upozornenie: Z dôvodu zmeny sadzieb DPH od 1. 1. 2025 bude na Yummy.sk v období od 23. 12. do 31. 12. možné platiť iba na dobierku. Ďakujeme za pochopenie!

Čokotransfer Rubert 3ks

Kód: 341266
Novinka
Značka: YUMMY.sk
8,60 € / ks 7,17 € bez DPH
Vypredané
Môžeme doručiť do:
1.4.2025
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal čokolády), vyhladíš bublinky a dáš stuhnúť do chladničky. Následne odstrániš fóliu a vzor z kakaového masla ti ostane otlačený na čokoláde!

ROZMER: 30x40cm

3 ks v balení

Detailné informácie

Podrobný popis

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal čokolády), vyhladíš bublinky a dáš stuhnúť do chladničky. Následne odstrániš fóliu a vzor z kakaového masla ti ostane otlačený na čokoláde!

#zloženie#

ČOKOTRANSFER RUBERT 3 3KS F031788
Cukrová dekorácia 30x40cm. Zloženie: cukor (38,7%); farbivo: E172 (17,2%); emulgátor: E322 (slnečnicový) (< 1%); glukózový sirup. Produkt obsahuje rastlinné tuky - sú to nosiče, nie je potrebné ich uvádzať na etikete podľa Nar. 1169/2011. Farbivo E172 má nosič E551. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Podľa potreby / receptúry. Vhodná pre pekárstvo a cukrárstvo. Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70.0%. Skladovanie po otvorení: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 2281 kJ/ 544 kcal
Tuky 44 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 28 g
Sacharidy 39 g
z toho cukry 39 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny <0,5 g
Soľ <0,01 g
#zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: