Čokotransfer Merry Christmas 3ks

Kód: 341210
5,60 € / ks 4,67 € bez DPH 1,87 € / 1 ks
Skladom (2 ks)
Môžeme doručiť do:
26.11.2024
Možnosti doručenia

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal čokolády), vyhladíš bublinky a dáš stuhnúť do chladničky. Následne odstrániš fóliu a vzor z kakaového masla ti ostane otlačený na čokoláde!

ROZMER: 30x40cm

 

Detailné informácie

Podrobný popis

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal čokolády), vyhladíš bublinky a dáš stuhnúť do chladničky. Následne odstrániš fóliu a vzor z kakaového masla ti ostane otlačený na čokoláde!

#zloženie#

ČOKOTRANSFER MERRY CHRISTMAS 3 3KS F031873
Cukrová dekorácia 30x40cm. Zloženie: farbivo: E172 (25,7%), cukor (17,7%), kakaový prášok so zníženým množstvom tuku, emulgátor: slnečnicový lecitín. Produkt obsahuje rastlinné tuky, ktoré sú to nosiče a E551 je nosičom farbiva E172 -nie je potrebné ich uvádzať na etikete podľa Nar. 1169/2011. Môže obsahovať: VAJCIA, ARAŠIDY, SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO, ORECHY, SEZAMOVÉ SEMENO, OXID SIRIČITÝ A SIRIČITANY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Podľa potreby / receptúry. Vhodná pre pekárstvo a cukrárstvo. Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70.0%. Skladovanie po otvorení: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 2295 kJ
547 kcal
Tuky 52 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 34 g
Sacharidy 19 g
z toho cukry 18 g
Vláknina 1,3 g
Bielkoviny 0,9 g
Soľ <0,01 g

#zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: