Čokotransfer Gingy Fun 3ks

Kód: 341220
8,30 € / ks 6,92 € bez DPH 2,77 € / 1 ks
Vypredané
Môžeme doručiť do:
27.3.2025
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal čokolády), vyhladíš bublinky a dáš stuhnúť do chladničky. Následne odstrániš fóliu a vzor z kakaového masla ti ostane otlačený na čokoláde!

ROZMER: 30x40cm

Detailné informácie

Podrobný popis

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal čokolády), vyhladíš bublinky a dáš stuhnúť do chladničky. Následne odstrániš fóliu a vzor z kakaového masla ti ostane otlačený na čokoláde!

#zloženie#

ČOKOTRANSFER GINGY FUN 3KS F034317
Cukrová dekorácia 30x40cm. Zloženie: kakaový prášok so zníženým obsahom tuku (29,8%); ryžový škrob (19,7%); farbivo: E100; cukor (1%); farbivo: E163, E172, E162; emulgátor: slnečnicový lecitín (E322). Produkt obsahuje rastlinné tuky a E551, E555 (nosiče pre E172) - sú to nosiče, nie je potrebné ich uvádzať na etikete podľa Nar. 1169/2011. Môže obsahovať: VAJCIA, ARAŠIDY, SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO, ORECHY, SEZAMOVÉ SEMENO, OXID SIRIČITÝ A SIRIČITANY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Podľa potreby / receptúry. Vhodná pre pekárstvo a cukrárstvo. Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70.0%. Skladovanie po otvorení: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 2332 kJ
556 kcal
Tuky 53 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 34 g
Sacharidy 17 g
z toho cukry 16 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny 1,7 g
Soľ 0,20 g

#zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: