Čokotransfer Fruity Hearts 3ks

Kód: 341205
7,60 € / ks 6,33 € bez DPH 2,53 € / 1 ks
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
26.11.2024
Možnosti doručenia

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal čokolády), vyhladíš bublinky a dáš stuhnúť do chladničky. Následne odstrániš fóliu a vzor z kakaového masla ti ostane otlačený na čokoláde!

ROZMER: 30x40cm

Detailné informácie

Podrobný popis

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal čokolády), vyhladíš bublinky a dáš stuhnúť do chladničky. Následne odstrániš fóliu a vzor z kakaového masla ti ostane otlačený na čokoláde!

#zloženie#

ČOKOTRANSFER FRUITY HEARTS 2 3KS F033103
Cukrová dekorácia 30x40cm. Zloženie: ryžový škrob (20,4%); cukor (16,1%); farbivo: E100, E163, E172; emulgátor: slnečnicový lecitín. Produkt obsahuje rastlinné tuky, ktoré sú to nosiče a E551 je nosičom farbiva E172 -nie je potrebné ich uvádzať na etikete podľa Nar. 1169/2011. Môže obsahovať: VAJCIA, ARAŠIDY, SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO, ORECHY, SEZAMOVÉ SEMENO, OXID SIRIČITÝ A SIRIČITANY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Podľa potreby / receptúry. Vhodná pre pekárstvo a cukrárstvo. Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70.0%. Skladovanie po otvorení: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 2428 kJ
578 kcal
Tuky 42 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 27 g
Sacharidy 43 g
z toho cukry 16 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny 7,6 g
Soľ 0,10 g

#zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: