Zabal svoje dezerty do elegancie! Využi kód ELEGANCIA8 a získaj 8% zľavu na všetky naše krásne krabičky!
Poznáš našu sekciu NOVINKY? Vždy tam nájdeš niečo nové a zaujímavé!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.
Blíži sa deň detí! Pozri si našu výberovú ponuku a nájdi skvelú inšpiráciu na potešenie detičiek!
AKČNÉ CENY na VŠETKY FIXY na Yummy.sk! Nakreslite si sladké umenie za skvelé ceny!

Čokoládová dekorácia biela ruža velvet 45x30mm 15ks

Kód: 340361
20 € –25 %
12450 1 cokoladova dekoracia biela ruza velvet bez e171 45x30mm 15ks 77790
20 € –25 % 14,90 € / ks 12,42 € bez DPH 0,99 € / 1 ks
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
22.5.2024
Možnosti doručenia

S čokoládovými dekoráciami si vieš dozdobiť či už tortu, cupcake alebo aj koláč. Pochádzaju priamo z firmy Dobla, ktorá je špičkou na trhu v oblasti čoko dekorácií. Čokoládky sú precízne balené, aby sa minimalizovalo možné poškodenie pri doprave.

Detailné informácie

Podrobný popis

#zloženie#ČOKOLÁDOVÁ DEKORÁCIA BIELA RUŽA 45X30MM 15KS (77490) Dekorácia biela ruža 45x30mm. Zloženie: cukor, kakaové maslo (28,5%), sušené MLIEKO plnotučné, LAKTÓZA, sušené MLIEKO odtučnené, emulgátor: E322 SÓJOVÝ lecitín, prírodná vanilková aróma, farbivo: E171, glukózový sirup. Kakaová sušina najmenej 26 %, Mliečna sušina 24 +/- 1 %, Mliečny tuk 5 +/- 0,5 % Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: . . Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70%. Skladujte v tme a mimo intenzívnych pachov. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: . Výživové údaje na 100 g: Energia 2334 kJ/557 kcal. Tuky 33 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 20 g. Sacharidy 57 g; z toho cukry 56 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny 6,6 g. Soľ 0,27 g.#zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: