Čokoláda tmavá CORI 1 kg

Kód: 311031
10,80 € / ks 9 € bez DPH 10,80 € / 1 kg
Vypredané
Môžeme doručiť do:
3.3.2025
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Termostabilná tmavá čokoláda s vysokým obsahom kakaovej sušiny - min. 44,5 %.

Detailné informácie

Podrobný popis

Termostabilná tmavá čokoláda s vysokým obsahom kakaovej sušiny - min. 44,5 %.

Poznáš ten úžasný pocit, keď sa zahryzneš do muffinu a cítiš kúsky čokolády? Vďaka čokoláde CORI si môžeš takéto muffinky pripraviť hravo už aj doma. Jednoducho ju zamiešaš do cesta podľa chuti /čím viac tým lepšie :D/ a cesto dávkuješ do formy ako obyčajne. Po vyskúšaní sa nám pochváľ fotkou na info@yummy.sk 

#zloženie#ČOKOLÁDA TMAVÁ CORI Termostabilná tmavá čokoláda (kakaová sušina min. 44,5 %). Zloženie: Cukor, Kakaová hmota (41,5%), Kakaové maslo (5,5%), emulgátor E322 SÓJOVÝ lecitín. Môže obsahovať: GLUTÉN, VAJCIA, ARAŠIDY, MLIEKO, ORECHY, SEZAMOVÉ SEMENO, OXID SIRIČITÝ A SIRIČITANY, VLČÍ BÔB. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby/receptúry. Vhodná pre cukrársku a pekársku výrobu. Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70.0%. Skladovať v čistom suchom prostredí, oddelene od materiálov, ktoré by pachom mohli nepriaznivo ovplyvniť produkt. Skladovanie po otvorení: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Skladovať v čistom suchom prostredí, oddelene od materiálov, ktoré by pachom mohli nepriaznivo ovplyvniť produkt. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 1 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 2121 kJ/507 kcal. Tuky 28 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 16 g. Sacharidy 56 g; z toho cukry 53 g. Vláknina 7,8 g. Bielkoviny 4,9 g. Soľ 0,01 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Čokoláda
Hmotnosť: 1 kg
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: