Čokoláda tmavá CORI, 5kg
Kód: 311030Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Čokoláda tmavá CORI 1 kg, termostabilná, so skvelou chuťou a vôňou, ktorú jej zabezpečuje vysoký podiel kakaovej sušiny a kakaového masla. Krásne tmavá, jemne voňavá, chutná čokoláda s podielom kakaovej sušiny min. 44,5 %. Horké čokoládové zrniečka môžeš ľahko pridať do pečeného cheesecake krému, muffiniek, alebo aj piškótového korpusu. Vďaka svojej termostabilite sa nerozpustia, ale práve naopak, odolajú vysokej teplote.
Pre tieto jedinečné vlastnosti si obhajuje svoju obľúbenosť už dlhé roky, nielen pri domácom pečení ale aj u profesionálov. Čokoláda tmavá CORI, to sú maličké kvapôčky čokolády, ktoré z bežného múčnika urobia veľké čoko potešenie.
#zloženie#ČOKOLÁDA TMAVÁ CORI Termostabilná tmavá čokoláda (kakaová sušina min. 44,5 %). Zloženie: Cukor, Kakaová hmota, Kakaové maslo, emulgátor E322 SÓJOVÝ lecitín. Obsah kakaovej sušiny: min. 44,5 %, beztukovej kakaovej sušiny: min. 17,6 %, kakaového masla: min. 26,9 % Môže obsahovať: MLIEKO. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby/receptúry. Vhodná pre cukrársku a pekársku výrobu. (Pozn.: Produkt je vhodný pre vegetariánov aj vegánov.). Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70.0%. Skladovať v čistom suchom prostredí, oddelene od materiálov, ktoré by pachom mohli nepriaznivo ovplyvniť produkt. Skladovanie po otvorení: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Skladovať v čistom suchom prostredí, oddelene od materiálov, ktoré by pachom mohli nepriaznivo ovplyvniť produkt. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 5 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 2121 kJ/507 kcal. Tuky 28 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 16 g. Sacharidy 56 g; z toho cukry 53 g. Vláknina 7,8 g. Bielkoviny 4,9 g. Soľ 0,01 g.#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Čokoláda |
---|---|
Hmotnosť: | 5 kg |
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.