Čokoláda biela NAPAL, 1kg

Kód: 311108
14,30 € / kg 11,92 € bez DPH 14,30 € / 1 kg
Skladom (>5 kg)
Môžeme doručiť do:
26.11.2024
Možnosti doručenia

Biela čokoláda s obsahom kakaovej sušiny min. 29,6%, vhodná pre cukrársku a cukrovinkársku výrobu.

Skvelá biela čokoláda!

Biela čokoláda NAPAL je produktom španielskej spoločnosti Chocovic, patriacej do skupiny Callebaut. 

Rýchlo a ľahko sa rozpúšťajúca čokoláda, ktorú viete spracovať rôznymi spôsobmi. 

Detailné informácie

Podrobný popis

Biela čokoláda s obsahom kakaovej sušiny min. 29,6%, vhodná pre cukrársku a cukrovinkársku výrobu.

Skvelá biela čokoláda!

Biela čokoláda NAPAL je produktom španielskej spoločnosti Chocovic, patriacej do skupiny Callebaut. 

Rýchlo a ľahko sa rozpúšťajúca čokoláda, ktorú viete spracovať rôznymi spôsobmi. Jemná, smotanovo biela čokoláda s dokonale vyváženou chuťou. Rovnováha medzi mliečnym tukom a pridaným cukrom v Bielej čokoláde NAPAL predstavuje to ideálne riešenie do každej cukrárskej výroby. S jemným smotanovým, mliečnym a ľahkým karamelovým podtónom vás vynesie do siedmeho neba.

Bielu čokoládu NAPAL možno kombinovať s celou škálou rôznych prísad a príchutí: od kyslých po horké, od korenín po bylinky a od ovocia, cez oriešky až po alkohol.

Vďaka svojej strednej tekutosti je to skvelá všestranná čokoláda. Má krásny saténový lesk a elegantnú textúru.  Spoľahlivo ňou dochutíte ľahké peny, krémy, zmrzliny či polevy.

Bod topenia bielej čokolády je v rozmedzí 40 až 42°C a s vytemperovanou čokoládou pracujeme pri teplote 27 - 28°C.

Prinášame ti inšpirácie, ako tento produkt využiť:

 

#zloženie#311108
ČOKOLÁDA BIELA NAPAL 1 KG
Biela čokoláda (podiel kakaovej sušiny min. 29,6 %). Zloženie: Cukor, Kakaové maslo (31,5%), SUŠENÉ MLIEKO ODTUČNENÉ (19,5%), Bezvodý MLIEČNY TUK (4%), emulgátor E322 SÓJOVÝ lecitín, Prírodná vanilková aróma, Aróma. Môže obsahovať: GLUTÉN, VAJCIA, ARAŠIDY, ORECHY, SEZAMOVÉ SEMENO, OXID SIRIČITÝ A SIRIČITANY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby/receptúry. Vhodná pre cukrársku a cukrovinkársku výrobu. Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70.0%. Skladovať v čistom suchom prostredí, oddelene od materiálov, ktoré by pachom mohli nepriaznivo ovplyvniť produkt. Skladovanie po otvorení: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Skladovať v čistom suchom prostredí, oddelene od materiálov, ktoré by pachom mohli nepriaznivo ovplyvniť produkt. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do konca: viď obal.
Výživové údaje na 100 g:
Energia 2375 kJ
568 kcal
Tuky 35 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 21 g
Sacharidy 55 g
z toho cukry 55 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny 6,9 g
Soľ 0,18 g
Hmotnosť: 1 kg#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Čokoláda
Hmotnosť: 1 kg

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
5
Avatar autora | 18.1.2022
super
5
Avatar autora | 19.10.2021
výborná čokoláda,výborné ganache z tejto čokolády

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: