Čokoláda biela NAPAL, 5kg

Kód: 311050
71,80 € / balenie 59,83 € bez DPH 14,36 € / 1 kg
Skladom (>5 balenie)
Môžeme doručiť do:
26.11.2024
Možnosti doručenia

Biela čokoláda s obsahom kakaovej sušiny min. 29,6%, vhodná pre cukrársku a cukrovinkársku výrobu.

Skvelá biela čokoláda!

Biela čokoláda NAPAL je produktom španielskej spoločnosti Chocovic, patriacej do skupiny Callebaut. 

Rýchlo a ľahko sa rozpúšťajúca čokoláda, ktorú viete spracovať rôznymi spôsobmi. Jemná, smotanovo biela čokoláda s dokonale vyváženou chuťou. Rovnováha medzi mliečnym tukom a pridaným cukrom v Bielej čokoláde NAPAL predstavuje to ideálne riešenie do každej cukrárskej výroby. S jemným smotanovým, mliečnym a ľahkým karamelovým podtónom vás vynesie do siedmeho neba.

Bielu čokoládu NAPAL možno kombinovať s celou škálou rôznych prísad a príchutí: od kyslých po horké, od korenín po bylinky a od ovocia po alkohol.

Vďaka svojej strednej tekutosti je to skvelá všestranná čokoláda. Má krásny saténový lesk a elegantnú textúru.  Spoľahlivo ňou dochutíte ľahké peny, krémy, zmrzliny či polevy.

Detailné informácie

Podrobný popis

Biela čokoláda s obsahom kakaovej sušiny min. 29,6%, vhodná pre cukrársku a cukrovinkársku výrobu.

Skvelá biela čokoláda!

Biela čokoláda NAPAL je produktom španielskej spoločnosti Chocovic, patriacej do skupiny Callebaut. 

Rýchlo a ľahko sa rozpúšťajúca čokoláda, ktorú viete spracovať rôznymi spôsobmi. Jemná, smotanovo biela čokoláda s dokonale vyváženou chuťou. Rovnováha medzi mliečnym tukom a pridaným cukrom v Bielej čokoláde NAPAL predstavuje to ideálne riešenie do každej cukrárskej výroby. S jemným smotanovým, mliečnym a ľahkým karamelovým podtónom vás vynesie do siedmeho neba.

Bielu čokoládu NAPAL možno kombinovať s celou škálou rôznych prísad a príchutí: od kyslých po horké, od korenín po bylinky a od ovocia, cez oriešky až po alkohol.

Vďaka svojej strednej tekutosti je to skvelá všestranná čokoláda. Má krásny saténový lesk a elegantnú textúru.  Spoľahlivo ňou dochutíte ľahké peny, krémy, zmrzliny či polevy.

Bod topenia bielej čokolády je v rozmedzí 40 až 42°C a s vytemperovanou čokoládou pracujeme pri teplote 27 - 28°C.

#zloženie#ČOKOLÁDA BIELA NAPAL Biela čokoláda (podiel kakaovej sušiny min. 29,6 %). Zloženie: Cukor, Kakaové maslo (31,5%), SUŠENÉ MLIEKO ODTUČNENÉ (19,5%), Bezvodý MLIEČNY TUK (4%), emulgátor E322 SÓJOVÝ lecitín, Prírodná vanilková aróma, Aróma. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby/receptúry. Vhodná pre cukrársku a cukrovinkársku výrobu. Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70.0%. Skladovať v čistom suchom prostredí, oddelene od materiálov, ktoré by pachom mohli nepriaznivo ovplyvniť produkt. Skladovanie po otvorení: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Skladovať v čistom suchom prostredí, oddelene od materiálov, ktoré by pachom mohli nepriaznivo ovplyvniť produkt. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do konca: viď obal. Hmotnosť: 5 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 2375 kJ/568 kcal. Tuky 35 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 21 g. Sacharidy 55 g; z toho cukry 55 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny 6,9 g. Soľ 0,18 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Čokoláda
Hmotnosť: 5 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: