Biela čokoláda Callebaut W2 (28%) 400g
Kód: 341578Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Biela čokoláda Callebaut W2
Pravá belgická biela čokoláda Callebaut, receptúra no. W2, ponúka bohatú, krémovú chuť s nádychom karamelu. Ideálna na výrobu ozdôb, praliniek a horúcej čokolády. Vďaka strednej viskozite je perfektná aj pre peny, glazúry a ganáž.
Obsah kakaa: 28%.
Výrobca Callebaut: Symbol kvality a autenticity
Callebaut je synonymom pre najjemnejšiu belgickú čokoládu. S viac ako 100-ročnou históriou výroby čokolády v srdci Belgicka sa Callebaut stal top partnerom pre šéfkuchárov a čokolátierov, ktorí hľadajú vynikajúcu chuť a kvalitu.
Čo robí čokoládu Callebaut tak jedinečnou?
- Pôvod a spracovanie: Callebaut je jedným z mála výrobcov čokolády, ktorí si sami vyberajú, pražia a melú svoje kakaové bôby. Táto rarita medzi výrobcami čokolády zabezpečuje, že každý čokoládový recept je vyrobený z najlepších kakaových bôbov.
- Intenzívna chuť kakaa: Vďaka špeciálnemu praženiu kakaových bôbov sa v celej škrupine zachováva intenzívna a komplexná chuť kakaa. Táto chuť je charakteristická a špeciálna pre každý typ čokolády Callebaut.
- Jemné spracovanie: Callebaut melie všetky zložky kakaa extra jemne, čo vedie k vytvoreniu čokolády s tak jemnými, malými čiastočkami, že ich nie je možné cítiť na jazyku. Toto jemné spracovanie zabezpečuje, že čokoláda sa na jazyku dokonale rozplýva.
- Záväzok k udržateľnosti: Každá čokoláda je vyrobená z vysledovateľných kakaových bôbov, ktoré sú 100% udržateľné.
- Spoľahlivosť a konzistencia: Generácie šéfkuchárov a čokolátierov dôverujú čokoláde Callebaut pre jej konzistentnú chuť, použiteľnosť a kvalitu.
Ako si vybrať čokoládu?
#zloženie#
BIELA ČOKOLÁDA CALLEBAUT 400G
Biela čokoláda (obsah mliečnej sušiny min. 28%, obsah mliečneho tuku min. 22%, obsah tuku min. 34,3%). Zloženie: cukor (46,5 %); kakaové maslo (29,5 %); sušené MLIEKO plnotučné (23,5 %); emulgátor: SÓJOVÝ lecitín (e322) (<1 %); prírodná aróma: vanilka (<1 %). Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: pred aplikáciu vytemberovať. v cukrárskom priemysle. Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70%. Skladovať v čistom a suchom prostredí bez zápachu. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 2379 kJ
569 kcal
Tuky 36 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 22 g
Sacharidy 55 g
z toho cukry 55 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny 6,0 g
Soľ 0,20 g
Hmotnosť: 400 g
#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Čokoláda Callebaut |
---|---|
Hmotnosť: | 0.4 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.