Biela čokoláda Callebaut Velvet (32%) 2,5kg

Kód: 311110
42 € / ks 35 € bez DPH 16,80 € / 1 kg
Skladom (1 ks)
Môžeme doručiť do:
26.11.2024
Možnosti doručenia

Belgická biela čokoláda Callebaut Velvet je najjemnejšou bielou čokoládou v rade Callebaut. Ponúka bohatú, krémovú chuť s nádychom karamelu. Ideálna na výrobu ozdôb, praliniek a horúcej čokolády. Vďaka strednej viskozite je perfektná aj pre peny, glazúry a ganáž. Obsah kakaa je 32%.

 Na čokolády Callebaut sa nevzťahuje žiadna zľava.

Detailné informácie

Podrobný popis

Biela čokoláda Callebaut Velvet

Belgická biela čokoláda Callebaut Velvet je najjemnejšou bielou čokoládou v rade Callebaut. Ponúka bohatú, krémovú chuť s nádychom karamelu. Ideálna na výrobu ozdôb, praliniek a horúcej čokolády. Vďaka strednej viskozite je perfektná aj pre peny, glazúry a ganáž. Obsah kakaa je 32%.

Výrobca Callebaut: Symbol kvality a autenticity

Callebaut je synonymom pre najjemnejšiu belgickú čokoládu. S viac ako 100-ročnou históriou výroby čokolády v srdci Belgicka sa Callebaut stal top partnerom pre šéfkuchárov a čokolátierov, ktorí hľadajú vynikajúcu chuť a kvalitu.

Čo robí čokoládu Callebaut tak jedinečnou?

  • Pôvod a spracovanie: Callebaut je jedným z mála výrobcov čokolády, ktorí si sami vyberajú, pražia a melú svoje kakaové bôby. Táto rarita medzi výrobcami čokolády zabezpečuje, že každý čokoládový recept je vyrobený z najlepších kakaových bôbov.
  • Intenzívna chuť kakaa: Vďaka špeciálnemu praženiu kakaových bôbov sa v celej škrupine zachováva intenzívna a komplexná chuť kakaa. Táto chuť je charakteristická a špeciálna pre každý typ čokolády Callebaut.
  • Jemné spracovanie: Callebaut melie všetky zložky kakaa extra jemne, čo vedie k vytvoreniu čokolády s tak jemnými, malými čiastočkami, že ich nie je možné cítiť na jazyku. Toto jemné spracovanie zabezpečuje, že čokoláda sa na jazyku dokonale rozplýva.
  • Záväzok k udržateľnosti: Každá čokoláda je vyrobená z vysledovateľných kakaových bôbov, ktoré sú 100% udržateľné.
  • Spoľahlivosť a konzistencia: Generácie šéfkuchárov a čokolátierov dôverujú čokoláde Callebaut pre jej konzistentnú chuť, použiteľnosť a kvalitu.

Viac o Callebaut na YOUTUBE.  

Ako si vybrať čokoládu?

 

#zloženie#Biela čokoláda Callebaut Velvet 2,5kg Biela čokoláda (obsah kakaovej sušiny min. 32%; obsah mliečneho tuku min. 22,3%, obsah tuku min. 40%)Biela čokoláda Callebaut Velvet 2,5kg Biela čokoláda (obsah kakaovej sušiny min. 32%; obsah mliečneho tuku min. 22,3%, obsah tuku min. 40%)Cukor; kakaové maslo (34,5 %); sušené MLIEKO plnotučné; emulgátor: SÓJOVÝ lecitín (E322)(<1 %); prírodná aróma: vanilka (<1 %)VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100G PRODUKTU Energia 2465kJ Energia 589kcal Tuky 40g Z toho nasýtené mastné kyseliny 24g Sacharidy 51g Z toho cukry 51g Bielkoviny 6,1g Soľ 0,22g Vláknina <0,5g Podiel vody gHmotnosť: 2,5kg#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Čokoláda Callebaut
Hmotnosť: 2.5 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: