Beza Klasik, 1kg
Kód: 155303Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Zmes vhodná na výrobu bielkového krému, ktorý sa používa v cukrárskej výrobe.
Použitie:
Bielkový krém
150 - 200g horúca voda
200g cukor kryštál
200g Beza klasik
Postup:
Cukor zalejeme horúcou vodou, prisypeme Bezu klasik a šľaháme približne 6 - 8 minút.
Snehové pečivo - pusinky
150 - 200g horúca voda
200g cukor kryštál
200g Beza klasik
50g cukor práškový
Postup:
Cukor zalejeme horúcou vodou, prisypeme Bezu klasik a šľaháme približne 6 minút. Na konci šľahania zamiešame práškový cukor. Snehovú hmotu môžeme prifarbiť potravinárskym farbivom a striekame na papier. Sušíme na teplote 80 - 90 °C približne 90 - 120 minút (v závislosti od veľkosti tvarov).
Laskonky - korpusy
200g horúca voda
400g cukor kryštál
200g Beza klasik
150g jadrovina (kokos, mleté orechy, mleté mandle, ...)
Postup:
Cukor zalejeme horúcou vodou, prisypeme Bezu klasik a šľaháme približne 6 minút. Po vyšľahaní primiešame zľahka jadrovinu. Hmotu rozotierame cez laskonkovú šablónu na papier alebo olejom vymastený a múkou vysypaný plech. Sušíme pri teplote 90 °C približne 70 minút.
#zloženie#155303
BEZA KLASIK 1 KG
Zmes. Zloženie: Cukor, SUŠENÉ VAJEČNÉ BIELKA, Soľ, Zahusťovadlo - E466 Karboxymetyl celulóza, Regulátor kyslosti - E330 Kyselina citrónová. Môže obsahovať: GLUTÉN, ARAŠIDY, SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO, ORECHY, SEZAMOVÉ SEMENO, OXID SIRIČITÝ A SIRIČITANY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: 1000 g zmes "BEZA KLASIK"; 1000 g cukor; 750 - 1000 g voda (teplota cca 50 °C). Zmiešať všetky ingrediencie spolu cca 5 min. vysokou rýchlosťou. Teplota pečenia: 120 °C. Čas pečenia: cca 50 - 60 min.. Vhodná na výrobu bielkového krému, ktorý sa používa v cukrárskej výrobe. . Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovať v suchu, v uzatvorenom obale, chrániť pred tepelným žiarením a materiálmi, ktoré by mohli produkt negatívne ovplyvniť svojim pachom. Otvorené balenia chrániť pred kontaktom s okolitým prostredím Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovať v suchu, v uzatvorenom obale, chrániť pred tepelným žiarením a materiálmi, ktoré by mohli produkt negatívne ovplyvniť svojim pachom. Otvorené balenia chrániť pred kontaktom s okolitým prostredím Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal.
#NEDOSTUPNÝ
#NEDOSTUPNÝ
394 kcal
Tuky <0,5 g
z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g
Sacharidy 91 g
z toho cukry 91 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny 6,7 g
Soľ 0,68 g
Hmotnosť: 1 kg#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Múka a cukrárske zmesi |
---|---|
Hmotnosť: | 1 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.