ČOKOLÁDA A KAKAO
Značky
Čokoláda a kakao patria medzi základné suroviny v cukrárstve – vhodné na poťahovanie, temperovanie, ganache, pralinky aj pečenie. V ponuke nájdete kvalitné čokoládové čočky, tabule, kvapky aj kakao rôznych druhov – od horkej a mliečnej, cez ruby a bielu čokoládu, až po špeciálne zmesi s karamelom či ovocnými tónmi. Produkty sú dostupné v baleniach od 100 g po 2,5 kg a sú ideálne na výrobu mousse, brownies, tartaletiek, čokoládových krémov, polev, bonbónov či ozdôb. Využitie nájdu v profesionálnej aj domácej výrobe, pri dekoráciách aj v nápojových kartách (napr. horúca čokoláda).
Výborné belgické čokolády - rôzne druhy Callebaut, alebo aj čokolády Chocovic nájdeš u nás v rôznych baleniach.